AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayımla kavga etmek

Kahve falında dayımla kavga etmek

Kahve falında dayımla kavga etmek her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına ve ticaret ehli kimse haline geleceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, de rahatının yerine geleceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, isminden sıkça söz ettireceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayımla kavga etmek gördüyseniz:

  • Politik olmaya çalışmanızda fayda var.

Kahve falında dayımla kavga etmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, var olan ilişkinizle ilgili kaygılarınızın yüzeye çıkmasına delalet eder.

Kahve falında dayısıyla kavga etmek umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayıyla kavga etmek emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında dayıma sarılmak ağız tadının yerinde kalacağına, kısa bir zaman içinde maddi açıdan zarar getirecek bir işe adım atılacağına delalettir.

Kahve falında dayının oğlunu görmek kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında vefat etmiş dayıyı görmek ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında akraba dayı görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Kahve falında dayıya küsmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir