AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıyı görmek

Kahve falında dayıyı görmek

Kahve falında dayıyı görmek geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, sağduyulu olması ve mantıklı kararlar alması sayesinde her işin altından kolaylıkla kalkabileceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayıyı gördüyseniz:

  • Sinirlenerek sizi rahatsız eden konuları çözmeniz çözemezsiniz.

Kahve falında ölü dayıyı görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak kazandıklarının tadını çıkaracağına, önündeki engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayı teyze görmek can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, yolunun açılacağına tabir olunur.

Kahve falında dayıdan para almak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, eğlenceli günler geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında dayı görmek aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında dayının kızını görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine işarettir.

Kahve falında dayısını ölmüş görmek aile huzurunuzun bozulacağına, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir