AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı teyze görmek

Kahve falında dayı teyze görmek

Kahve falında dayı teyze görmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine işaret eder.

Kahve falında dayı teyze gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayabilecek, kaçınılması veya reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir.

Kahve falında teyze ve dayı görmek olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında dayı teyze görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayı ve teyze görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına delalet eder.

Kahve falında teyze dayı görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayı hasta görmek alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anne dayı görmek bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında dayı yenge görmek iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine yorulur.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak kibir nedeni ile karşısına çıkacak kısmetleri beğenmeyip, her zaman daha iyisini isteyeceğin de işaret eden fal, aynı anda birden fazla işle meşgul olunduğu için tam olarak bir konuya konsantre olunamadığı için istenilen başarıya henüz ulaşılamayacağına, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir