AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısıyla kavga etmek

Kahve falında dayısıyla kavga etmek

Kahve falında dayısıyla kavga etmek uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dayısıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında dayımla kavga etmek kazancının helal para olacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında dayıyla kavga etmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına delalettir.

Kahve falında dayısıyla kavga etmek sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayı kızıyla öpüşmek verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine, galibiyetlerinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayısının düğününü görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayısını ağlarken görmek yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalet eder.

Kahve falında dayımın öldüğünü görmek dış ticarete atılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir