AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıya para vermek

Kahve falında dayıya para vermek

Kahve falında dayıya para vermek çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, işinde itibar edineceğine yorulur.

Kahve falında dayıya para vermek gördüyseniz:

  • Yakında maddi anlamda karlı alışverişler veya farklı şanslar kapınızı çalabilir.

Kahve falında dayıya para vermek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayıdan para almak en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işarettir.

Kahve falında dayısından para almak niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayımı görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine ve üzüntülü günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayı görmek keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, her zaman fal sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına alamet eder.

Kahve falında dayısının evini görmek ibadetlerini de aksatmayacağına, her konuda şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Kahve falında dayıyı öpmek çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında annenin dayısını görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir