AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin dayısını görmek

Kahve falında annenin dayısını görmek

Kahve falında annenin dayısını görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yeni fırsatlar sunulacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında annenin dayısını gördüyseniz:

  • Yeni bir iş, yeni ev, yeni bir yer, yeni bir plan veya aklınıza gelen her ne ise siz yerine yerleştirin zamanıdır.

Kahve falında annenin dayısını görmek sevilip sayılacağına, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında anne baba dayı görmek iyiye ve güzel olana ulaşacağına, kısmetlerinin artacağına, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Kahve falında anne ve dayı görmek cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yükünün azalacağına delalet eder.

Kahve falında annesinin dayısını görmek çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında anne dayı görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, çok hayırlı işlere imza atacağına inanılır.

Kahve falında dayımları görmek İslami olarak da Allah katında sevilen ve sevapları çok olan bir kul olunacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen dayını görmek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dayımın öldüğünü görmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir