AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı görmek

Kahve falında dayı görmek

Kahve falında dayı görmek sorunlarını unutacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayı gördüyseniz:

  • Geleceğinizi veya evinizi ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda duygusal anlamda biraz gergin olabilirsiniz.

Kahve falında dayıyla evlenmek kinin ve düşmanlığın giderileceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında babanın dayısını görmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş dayıya sarılmak sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında dayı hasta görmek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, sıkıntı içinde olduğu durumlardan kısa bir süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dede ve dayı görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dayımı görmek eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yenge ve dayı görmek rahat bir hayat yaşayacağına, hayra ve esenliğe işaret etmektedir.

Kahve falında dayısının evini görmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir