AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, dost ya da akrabalarından birinin yardımı sayesinde gireceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kazancını bu kişiden elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü dayı görmek girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dayıya sarılmak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, maddi olarak güç kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayını öpmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında dayıyla kavga etmek zor zamanların geride kalacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayının oğlunu görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayı konuşmak yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında dayısının öldüğünü duymak hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir