AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısını ağlarken görmek

Kahve falında dayısını ağlarken görmek

Kahve falında dayısını ağlarken görmek ortalığın karışacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, makbul olan şeylere, mutlu ve hafif hissedeceğine, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına işarettir.

Kahve falında dayısını ağlarken gördüyseniz:

  • Ani çıkışlar yapmak, ani karar değişiklikleri veya bağlantıları atmak, ipleri kopartmak, ilişkileri bitirmek türünde kopartıcı etkiler ya da beklenmedik durumları tetikleyen etkiler devrede olabilir.

Kahve falında dayıyı ağlarken görmek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına rivayet eder.

Kahve falında dayısını ağlarken görmek gönül gözünün açılacağına, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dayıyla öpüşmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, yükseleceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına inanılır.

Kahve falında dayımla konuşmak eş, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına delalettir.

Kahve falında dayı kızını görmek kişinin şansının artacağına, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında amca ve dayı görmek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında dayı hanımını görmek geçim sıkıntısı içine düşeceğine, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayısının öldüğünü duymak hiç istemediği işlere gireceğine, yaptıklarıyla sorgulanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir