AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısının düğününü görmek

Kahve falında dayısının düğününü görmek

Kahve falında dayısının düğününü görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bazı konularda önayak olunacağına, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında dayısının düğününü gördüyseniz:

  • Size bazı teklifler getiren kişiler olabilir.

Kahve falında dayısının düğününü görmek sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında anne baba dayı görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında ölü dayı görmek neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Kahve falında dayıyla telefonda konuşmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş dayıyı canlı görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine işarettir.

Kahve falında dayı olmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, refah içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayı eli öpmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, o kimseyi kendisine tutku ve saplantı haline getireceğine alamet eder.

Kahve falında dayıyı öldürmek uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir