AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen dayısının elini öpmek

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek gördüyseniz:

  • Gelecek planları yapabilirsiniz.

Kahve falında dayı eli öpmek neşeleneceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş dayının elini öpmek sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine inanılır.

Kahve falında dayının elini öpmek umutsuzluğa düşeceğine, kolaylıklara ve ayrıcalıklara sahip olacağına yorulur.

Kahve falında dayısının elini öpmek birçok ortaklık kurulacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölen dayısının elini öpmek ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işarettir.

Kahve falında dayımı öpmek hayırlı adımlar atacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine işarettir.

Kahve falında dayı öpmek aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, işlerinin kapanacağına rivayet eder.

Kahve falında dayıyı öpmek hayır vereceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir