AnaSayfa / Genel / Kahve falında amerikan başkanını görmek

Kahve falında amerikan başkanını görmek

Kahve falında amerikan başkanını görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, en tepkedeki kimse olacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulur.

Kahve falında amerikan başkanını gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmak üzere tüm gücünüzle ilerleyin, çok yakında zafer sizi bekliyor.

Kahve falında devlet başkanıyla kucaklaşmak kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanını öldürmek yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına işarettir.

Kahve falında devlet başkanıyla sohbet etmek gülen yüzünün solmasına ve gözündeki ışığın sönmesine neden olacağına, bereketin ve karın artacağına delalettir.

Kahve falında eski belediye başkanı görmek maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir devlet başkanı görmek aniden evlilik kararı alacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet eder.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, şeref ve haysiyetin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkanıyla sohbet etmek azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, sıkıntıların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında belediye başkan yardımcısı görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir