AnaSayfa / Genel / Kahve falında teyze torunu görmek

Kahve falında teyze torunu görmek

Kahve falında teyze torunu görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, üzüntülü haberler alacağına, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hem verimi yükselteceğine, rahat şekilde yaşayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında teyze torunu gördüyseniz:

  • İş birlikleri veya teklifler çok fazla şey hakkında düşünmeye başlamanıza neden olabilir.

Kahve falında teyze torunu görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğmuş erkek torun görmek aç kalacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında torununu emzirdiğini görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, ancak fal sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine işarettir.

Kahve falında erkek torunu olduğunu görmek çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında dede torunu görmek mutlu olacağına, rızık elde edeceğine, ekmeksiz kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni doğan torun görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında torun görmek arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında torun sahibi olmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir