AnaSayfa / Genel / Kahve falında torun sahibi olmak

Kahve falında torun sahibi olmak

Kahve falında torun sahibi olmak yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, ticaret ehli olacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine yorulur.

Kahve falında torun sahibi olmak gördüyseniz:

  • Göreceksiniz ki yaklaşımlarınız karşılıksız kalmayacaklar.

Kahve falında torun sahibi olmak işte de mutlu olunacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında torununu öpmek güç, kudret ve iman sahip olacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında hala torunu görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında erkek torun görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına delalettir.

Kahve falında torununu gelinlikle görmek daha temkinli ve garantici olacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet eder.

Kahve falında teyze torunu görmek iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kararlar alacağına delalet eder.

Kahve falında erkek torun olduğunu görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, düşmanını dost, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine işaret eder.

Kahve falında olmamış torun görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, bir sebeple borcun gittikçe artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir