AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayıdan hediye almak

Kahve falında dayıdan hediye almak

Kahve falında dayıdan hediye almak neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, kazançlı işler yapılacağına, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dayıdan hediye almak gördüyseniz:

  • Askıda bekleyen hukuki, resmi, maddi veya kurumsal evraklarınızın üzerinden geçmeniz daha anlamlı seçimler yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dayıdan hediye almak kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında teyze dayı görmek bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına delalet eder.

Kahve falında dayıyı öldürmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, işlerin büyük kazanç getireceğine delalettir.

Kahve falında dayımın hanımını görmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayısından para almak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında abi ve dayı görmek başı sıkışmış kişilere destek olacağına, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına inanılır.

Kahve falında anne dayı görmek refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına yorulur.

Kahve falında dayısını ağlarken görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir