AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayı hasta görmek

Kahve falında dayı hasta görmek

Kahve falında dayı hasta görmek hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, günden güne kazancının artacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, neşeyi ve sağlığı bulacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına delalet eder.

Kahve falında dayı hasta gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Kahve falında hasta dayısını görmek parasının üstüne para ekleyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına işarettir.

Kahve falında dayı hasta görmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında dayısının düğününü görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve fal sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine işarettir.

Kahve falında dayısından para almak hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kötü yola sapmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dayısını görmek büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş olan dayısını görmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına işaret eder.

Kahve falında dayıyı öpmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında dayılarımı görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir