AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayılarımı görmek

Kahve falında dayılarımı görmek

Kahve falında dayılarımı görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dayılarımı gördüyseniz:

  • Paranızı fazlasıyla düşüncesiz harcamış olmak sizi üzüyor.

Kahve falında dayı kızıyla evlenmek anne babanın bu sayede mutlu olacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayı yenge görmek mutlu olunacak ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dayısının elini öpmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmüş dayınızı görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında dayısıyla evlenmek almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında dayımı öpmek bulunan mevkinin kaybedileceğine, üst bir mevkiye terfiye alınacağına rivayet eder.

Kahve falında dayı olmak maddi olarak sıkıntılı geçen bir dönemin kapatılacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yenge ve dayı görmek maddi konularda zayıf düşeceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir