AnaSayfa / Genel / Kahve falında dayısını görmek

Kahve falında dayısını görmek

Kahve falında dayısını görmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine delalettir.

Kahve falında dayısını gördüyseniz:

  • Hislerinizi veya belli bir amacınızla ilgili düşüncelerinizi paylaşmanız çözüm üretmenizi ya da tecrübe kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında dayıyı dövmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine tabir olunur.

Kahve falında dayı oğlunu görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dayımın evlendiğini görmek hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş dayıyla konuşmak gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında hasta dayısını görmek sorunlarını aşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dayıyla konuşmak yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında annesinin dayısını görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza delalet eder.

Kahve falında dayıyla birlikte olmak uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, kişinin isteklerine nail olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir