AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini keman çalarken görmek

Kahve falında kendini keman çalarken görmek

Kahve falında kendini keman çalarken görmek işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, huzursuzlukların son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini keman çalarken gördüyseniz:

  • Planlarda lehinize değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında kendini keman çalarken görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, maddi açıdan rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında çalar saat satın almak her zaman hakkına sahip çıkacağına, bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında para çalarken görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına işaret eder.

Kahve falında plak çalar görmek kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bolluk ve bereket göreceğine delalet eder.

Kahve falında davul çalarken görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kaset çalar görmek hayırlı bazı adımlar atacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çalarken yakalanmak kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine alamet eder.

Kahve falında birini para çalarken görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir