AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, hayatının daha kolay hale geleceğine, tartışmaların kavgaya döneceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine inanılır.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak gördüyseniz:

  • Başkalarına etkilemek için değil, gittiğiniz yolda başarılı olmak için uğraşmalısınız.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine rivayet eder.

Kahve falında çalarken yakalanmak gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında davul çalarken oynamak onların ahını alacak sözler edeceğine ya da hareketler de bulunacağına, endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına inanılır.

Kahve falında para çalarken görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cd çalar görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına yorulur.

Kahve falında çalar saat satın almak maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini keman çalarken görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine inanılır.

Kahve falında birini para çalarken görmek iç dünyasının da güzelleşeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir