AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalar saat satın almak

Kahve falında çalar saat satın almak

Kahve falında çalar saat satın almak kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, kazancının epey düşeceğine, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, hayatını çok güzel ve rahat bir şekilde sürdürmesine vesile olacak ve sevdikleri ile mutlu olmasını sağlayacak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çalar saat satın almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda diğerlerinin katkılarının da farkına varmaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında çalar saat satın almak muradına ereceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalar saat almak bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında kaset çalar görmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında çalarken yakalanmak çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına inanılır.

Kahve falında bir şey çalarken yakalanmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine inanılır.

Kahve falında plak çalar görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini para çalarken görmek eline geçen paraları tutamayacağına, gayrimenkul işine girileceğine işaret eder.

Kahve falında kendini keman çalarken görmek hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, mutlu günler göreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir