AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini para çalarken görmek

Kahve falında birini para çalarken görmek

Kahve falında birini para çalarken görmek işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birini para çalarken gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, sağlığınızı veya duygu durumunuzu ilgilendiren konuları tekrar gözden geçirmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında birini para çalarken görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına yorulur.

Kahve falında para çalarken görmek uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında cd çalar görmek hile ile mal elde edeceğine, gelirinin düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalarken görmek makamının artacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kaset çalar görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına işarettir.

Kahve falında kendini keman çalarken görmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına işarettir.

Kahve falında davul çalarken oynamak yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine inanılır.

Kahve falında davul çalarken görmek hem de işinde söz sahibi olacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir