AnaSayfa / Genel / Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek çeşme ya da okul gibi bir hayrat yaptırarak pek çok hayır duası kazanacağına, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, onların bir adım önüne geçeceğine, bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, zenginlik kazanacağına, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler verebilir veya çok fazla talepte bulunan kişiler nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek hayatını yoluna sokacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında davetsiz misafir olmak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, daha fazla gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında davetsiz düğüne gitmek deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eve misafirliğe gitmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafir olarak gitmek bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında birine misafirliğe gitmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine işarettir.

Kahve falında misafirliğe gitmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir