AnaSayfa / Genel / Kahve falında davetsiz misafir olmak

Kahve falında davetsiz misafir olmak

Kahve falında davetsiz misafir olmak işlerden hayır gelmeyeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında davetsiz misafir olmak gördüyseniz:

  • Bazı hedef veya amaçlarınıza ulaşmak konusunda ısrarcı olabilirsiniz.

Kahve falında davetsiz misafir olmak art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına işaret eder.

Kahve falında davetsiz düğüne gitmek birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafire yatak hazırlamak inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafirle yemek yemek başarı ve zenginlik getireceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine delalettir.

Kahve falında bir yere misafir gitmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir için yatak hazırlamak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir