AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek

Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek

Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, dertlerin ortadan kalkacağına, musibetlerle karşılaşmayacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, büyük emekler vereceğine delalettir.

Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Genelde iyimser bir hava içinde olacaksınız.

Kahve falında bir yere misafirliğe gitmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yere misafir gitmek insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işarettir.

Kahve falında bir yere misafir olmak o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, sağlığının bozulmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşa misafirliğe gitmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında misafir olarak gitmek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşına misafirliğe gitmek Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatılı misafirliğe gitmek çok rahat bir iş hayatı geçireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine tabir olunur.

Kahve falında eve misafirliğe gitmek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir