AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafirliğe gitmek

Kahve falında misafirliğe gitmek

Kahve falında misafirliğe gitmek sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına ve içinde bulunduğu zararları ve borçları bitireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • İşinizle ilgili görevlere veya ortaya çıkartmaya çalıştığınız planlara ait alışılmadık fikirleriniz olabilir.

Kahve falında misafirlik gitmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşına misafirliğe gitmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Kahve falında misafire gitmek iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir eve misafir gitmek çareyi başka yerlerde arayacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine misafir gitmek yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşa misafirliğe gitmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında güzel bir eve misafir gitmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir