AnaSayfa / Genel / Kahve falında davetsiz düğüne gitmek

Kahve falında davetsiz düğüne gitmek

Kahve falında davetsiz düğüne gitmek kendine olan güvenini kaybedeceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına delalet eder.

Kahve falında davetsiz düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Altından kalkabileceğinizden daha fazlasına talip olabilirsiniz.

Kahve falında davetsiz düğüne gitmek bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında davetsiz misafir olmak işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sünnet düğününe gitmek bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına delalettir.

Kahve falında düğüne gitmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, yeni işlere atılacağına delalet eder.

Kahve falında kendi düğününe gitmek hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, işlerin açılacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına, zenginliği bulacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek beklentilerinin, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine, işlerinin düşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir