AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine misafirliğe gitmek

Kahve falında birine misafirliğe gitmek

Kahve falında birine misafirliğe gitmek evinin geçiminin zorlaşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına inanılır.

Kahve falında birine misafirliğe gitmek gördüyseniz:

  • Yeni bağlantılar kurmanıza yardım edebilecek aktiviteleri kaçırmamalı, yeteneklerinizi göstermekten kaçınmamalısınız.

Kahve falında misafirle gitmek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ailecek misafirliğe gitmek aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, darlık içine düşeceğine inanılır.

Kahve falında davetsiz misafirliğe gitmek kendine çeki düzen vereceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafirliğe gitmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına delalettir.

Kahve falında birine misafir gitmek yaraların merheminin bulunulacağına, fal sahibinin kendisine olan güveninin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliye misafirliğe gitmek çok büyük ve hayırlı kısmetler ile karşılaşacağına, bir anda yokluğa düşüleceğine yorulur.

Kahve falında bir eve misafir gitmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında misafirlik gitmek makamının sarsılmayacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir