AnaSayfa / Genel / Kahve falında çalgısız düğüne gitmek

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine ve başarılı olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına işaret eder.

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek gördüyseniz:

  • Üzerinde anlaşılması zor bir konu kendini tekrar edebilir.

Kahve falında çalgısız düğüne gitmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çalgılı düğün görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çalgısız düğün görmek yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çalgılı düğünde oynamak çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına delalettir.

Kahve falında üflemeli çalgı görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, rakibine karşı galibiyet kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çalgısız halay çekmek patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına ve bu durum karşısında işi yaptığı kişiden ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında çalgıyla oynamak iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine yorulur.

Kahve falında çalgı sesi duymak ömür boyu başarılı olacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir