AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi düğününe gitmek

Kahve falında kendi düğününe gitmek

Kahve falında kendi düğününe gitmek çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, husumetlerin başgöstereceğine, kısa süre içinde bazı üzücü olayların yaşanacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendi düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Olumsuz cevap almanız durumunda diğer seçeneklerinizi değerlendirme konusunda özgür kalabilirsiniz.

Kahve falında tanımadığın birinin düğününe gitmek aydınlık bir yola çıkılacağına, kalp kırıklığına neden olacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün gitmek karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında kendi düğününe gitmek şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında düğünü gitmek hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düğününe gitmek unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, aynı zamanda dünya yaşantısında da olumlu gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında giyinip düğüne gitmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla düğüne gitmek hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir