AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargınların barıştığını görmek

Kahve falında dargınların barıştığını görmek

Kahve falında dargınların barıştığını görmek iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında dargınların barıştığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere yapmış ya da yapmak üzere oldukları hataları gösterme eğiliminde olablirsiniz.

Kahve falında dargınların barıştığını görmek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına inanılır.

Kahve falında dargınları barıştırmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, kötü gidişe dur denileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi dargın görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek maddi gücünün katlanacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında sevgiliyle dargın olduğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babayı dargın görmek dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine işarettir.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir