AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, şansın kapanacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, onun zamanını çalacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğu kişiyi gördüyseniz:

  • Kibarca içinde yer almazsınız olur biter, kendinize sorun etmeyin.

Kahve falında dargın olduğu kişiyi görmek hiçbir sorun yaşanmayacağına, kazancının her geçen gün artacağına alamet eder.

Kahve falında dargın olduğun kişiyi görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kendi işinin patronu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dargın olduğu kardeşini görmek kapanan bütün kapıların açılacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına delalettir.

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına delalet eder.

Kahve falında dargın olduğun biriyle kavga etmek uzun zaman önce yapılmış olan bir ortaklığın büyük sorunlar yaratacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine ve adından sıkça söz ettiren biri olacağına, sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle dargın olmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir