AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı dargın görmek

Kahve falında babayı dargın görmek

Kahve falında babayı dargın görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine gelir getiren yolların açılacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında babayı dargın gördüyseniz:

  • Diğerlerinin neler yaptığını incelemek yerine, kendi işlerinize zaman harcamanın faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında babayı dargın görmek duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine dargın olmak maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına yorulur.

Kahve falında eşiyle dargın olmak zor durumda kalacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, ancak sıkıntıların bir türlü sona ermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı dargın görmek kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dargın olduğun biriyle kavga etmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir