AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın arkadaşını görmek

Kahve falında dargın arkadaşını görmek

Kahve falında dargın arkadaşını görmek yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, esenlik, rahatlık ve ferahlık bulacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, şansın kaçacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında dargın arkadaşını gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi nedeniyle duygusal açıdan kendinizi kötü hissedebilirsiniz.

Kahve falında dargın arkadaşla barışmak kazancın arttırılacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşı dargın görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına yorulur.

Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine, hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının dargın olduğunu görmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, aile işlerinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle dargın olmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına rivayet eder.

Kahve falında eşiyle dargın olduğunu görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak kendisini uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar kötü hissedebileceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir