AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın olduğun biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında dargın olduğun biriyle konuştuğunu görmek

Kahve falında dargın olduğun biriyle konuştuğunu görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında dargın olduğun biriyle konuştuğunu gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren, ticari veya özel bir durumunuzu ilgilendiren konularda Başkaları başkasını söylese de, sezgilerinize güvenebilirsiniz.

Kahve falında dargın olduğun biriyle konuştuğunu görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşı dargın görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına alamet eder.

Kahve falında eşine dargın olmak sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında eşini dargın görmek zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında dargınların barıştığını görmek spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine yorulur.

Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak maddi gücünün yerine geleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dargın olduğunu görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında dargın eşi görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir