AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin dargın olduğunu görmek

Kahve falında birinin dargın olduğunu görmek

Kahve falında birinin dargın olduğunu görmek şansının ve bahtının döneceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, yaşama olan inancını tazeleyeceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, hayatının güzelleşeceğine, ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin dargın olduğunu gördüyseniz:

  • Çaba göstermeksizin durumun kendi kendine düzelmesini beklerseniz, zaman kaybı yaşanabilir.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek sorunlar altında ezileceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine işaret eder.

Kahve falında anneyi dargın görmek işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında dargın birini görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Kahve falında dargın olduğun birine sarılmak ruhsal olarak etkileneceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyi dargın görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin dargın olduğunu görmek kendisini işine vereceğine, çok kötü hissedileceğine yorulur.

Kahve falında dargın arkadaşla barışmak çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir