AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak

Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak

Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, zenginliğinin artacağına, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, verdiği sözleri tutacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ekmeğinin çoğalacağına yorulur.

Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı doğru kullanmanız durumunda, önemli ya da etkili kişilerle ilişkilerinizi ya da ilgi alanlarınızı geliştirebilirsiniz.

Kahve falında dargın olduğun arkadaşınla konuşmak ekmeğine leke süreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel ve mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında dargın olduğu biriyle konuşmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında dargın olduğun biriyle konuşmak eline geçen fırsatları bu amaç doğrultusunda kullanacağına, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının dargın olduğunu görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalettir.

Kahve falında dargın arkadaşla barışmak fal sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek işlerin yolundan çıkacağına, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşı dargın görmek ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğu kardeşini görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir