AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın eşi görmek

Kahve falında dargın eşi görmek

Kahve falında dargın eşi görmek üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine, zorlukların aşılacağına, cesaretinin kırıldığı konulardan yana güveninin yerine geleceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında dargın eşi gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında eşine dargın olmak çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında eşiyle dargın olmak ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle dargın olduğunu görmek doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşini dargın görmek eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, özgüveninin bitme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dargın eşi görmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında anneyi dargın görmek arabalara ve topraklara sahip olacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi dargın görmek yaşam şartlarının iyileşeceğine, kötülüklerden uzaklaşacağına delalettir.

Kahve falında biriyle dargın olmak yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir