AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın olduğu kardeşini görmek

Kahve falında dargın olduğu kardeşini görmek

Kahve falında dargın olduğu kardeşini görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında dargın olduğu kardeşini gördüyseniz:

  • Lüzumsuz beklentiler sabrınızı zorlasa da, son bir gayret göstermenizde fayda var.

Kahve falında dargın olduğu kardeşini görmek mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dargın olduğun birinin evine gitmek kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında babayı dargın görmek sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle dargın olmak geçiminin daha kolay hale geleceğine, çektiği sıkıntıların son bulacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dargın olduğun sevgiliyi görmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine inanılır.

Kahve falında birinin dargın olduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dargın arkadaşını görmek daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dargın olduğun biriyle konuşmak yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir