AnaSayfa / Genel / Kahve falında dargın olduğun birinin evine gitmek

Kahve falında dargın olduğun birinin evine gitmek

Kahve falında dargın olduğun birinin evine gitmek çok büyük zenginliğe sahip olacağına, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, ancak daha sonra gerçekleştireceği başarılı çalışmalar sayesinde işlerinin daha iyileşeceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, kazancının katbekat artacağına inanılır.

Kahve falında dargın olduğun birinin evine gitmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Kahve falında dargın olduğun birinin evine gitmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında dargın birini görmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eşiyle dargın olduğunu görmek sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, eksiği kendinde bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevgiliyle dargın olmak kendi işinin başına geçeceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında dargın olduğun biriyle kavga etmek sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında eşini dargın görmek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğinle dargın olmak lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının dargın olduğunu görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir