AnaSayfa / Genel / Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, evindeki ve işindeki verimin azalacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek gördüyseniz:

  • En az sizin kadar, size verebileceği şeyleri olan bir iş birliği söz konusu olabilir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeden düşmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü tekerlekli sandalyede görmek başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyede hasta görmek esenliğe kavuşacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyi tekerlekli sandalyede görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tekerlekli sandalyeyle gezmek büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulur.

Kahve falında tekerlekli sandalyede görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına inanılır.

Kahve falında tekerlekli sandalyede olmak eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında sağlam birini tekerlekli sandalyede görmek endişe edilen durumların eş, dost ve akraba yardımıyla hayra dönüştürüleceğine, halinin iyi olduğuna alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir