AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırmanırken düşmek

Kahve falında tırmanırken düşmek

Kahve falında tırmanırken düşmek bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, zararların günden güne artacağına, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına, kendisini mutlu eden tüm detayları hayatına katacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet eder.

Kahve falında tırmanırken düşmek gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında dağa tırmanırken düşmek yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, canın ve malının da her zaman güvende olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırmanırken düşmek fal sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet eder.

Kahve falında devrilmiş tır görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında uzun tır görmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına yorulur.

Kahve falında tır kazası yapmak üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında yükseğe tırmanmaya çalışmak kazancın günden güne düşeceğine, iş dünyasında yapılacak bazı ortaklıklar ile zor durumlardan kurtulup çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında dağa tırmanan birini görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, sonradan da çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında beyaz tır görmek kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir