AnaSayfa / Genel / Kahve falında yokuşu zor çıkmak

Kahve falında yokuşu zor çıkmak

Kahve falında yokuşu zor çıkmak kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, istediklerini elde edeceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, kötü günler görüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak gördüyseniz:

  • Kişisel düşüncelerinizin başarınızı engellemesine izin vermeyin.

Kahve falında zorlu yokuş çıkmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yokuşu zor çıkmak huzurlu bir hayat süreceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında merdivenleri zor çıkmak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zorlu merdiven çıkmak elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında merdiveni zor çıkmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, şansının açık olacağına rivayet eder.

Kahve falında merdivenlerden zor çıkmak onu borçtan kurtaracağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine tabir olunur.

Kahve falında merdivenden zor çıkmak dertlerin sona ereceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yokuşu hızlı çıkmak kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir