AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yere kapatılmak

Kahve falında dar bir yere kapatılmak

Kahve falında dar bir yere kapatılmak eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, başkalarına el açmasına ve onlara muhtaç olmasına gerek kalmayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, pek çok kişiyi idare edeceğine işaret eder.

Kahve falında dar bir yere kapatılmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları duygusal değil mantıklı şekilde ele almak daha verimli sonuçlar ortaya çıkmasını sağlayabilir.

Kahve falında dar bir yere kapatılmak gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında dar yer görmek vefalı bir insan olacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalettir.

Kahve falında dar yere girmek insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok zor zamanlar geçireceğine, sağlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında dar bir yer görmek mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir yere sıkışmak kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar yere oturmak insanlarla tartışacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir yere girmek sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir