AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size istemediğiniz şeyler yaptırmaya çalışabilir veya sizi istemediğiniz bir duruma düşürebilirler.

Kahve falında dar bir yerden geçmeye çalışmak ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar yerden geçmeye çalışmak yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına işarettir.

Kahve falında dar yerlerden geçmeye çalışmak hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında dar bir delikten geçmeye çalışmak kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına inanılır.

Kahve falında dar yerden geçtiğini görmek bereket ve huzur geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar bir yerden geçtiğini görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Kahve falında kendini dar bir yerde görmek büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine inanılır.

Kahve falında dar yerden geçememek hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir