AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde sıkışmak

Kahve falında bir yerde sıkışmak

Kahve falında bir yerde sıkışmak karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, fal sahibinin gireceği büyük bir iş sayesinde hiç beklemediği bir anda bir miktar hayırlı paraya ve mala kavuşacağına, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, fal sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, şansının ve bahtının döneceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Kahve falında bir yerde sıkışmak gördüyseniz:

  • Bir seyahat ya da katılacağınız grup aktiviteleri dış görünüşünüz, düşünceleriniz, yaşam tarzınız veya hayata bakışınız üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında bir yerde sıkışmak uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dar yerde sıkışmak huzuru yakalayacağına, kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine işaret eder.

Kahve falında bi yerde sıkışmak ilişkilerin noktalanacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak yıkılmasına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine, onlardan uzaklaşarak, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına delalettir.

Kahve falında bir yerde sıkıştığını görmek çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yerde sıkışıp kalmak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına alamet eder.

Kahve falında iki duvar arasında sıkışmak deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir