AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerde sıkıştığını görmek

Kahve falında bir yerde sıkıştığını görmek

Kahve falında bir yerde sıkıştığını görmek yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, işlerinin hafifleyeceğine ve hayatının kolaylaşacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına inanılır.

Kahve falında bir yerde sıkıştığını gördüyseniz:

  • Bazı kurallar ya da aniden ortaya çıkan yerel yasalar veya prensipler nedeniyle dikkatiniz dağılabilir.

Kahve falında bi yerde sıkışmak çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir yerde sıkışıp kalmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine inanılır.

Kahve falında dar yerde sıkışmak aksiliklerin aşılacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine delalet eder.

Kahve falında dar bir yerde sıkışmak sevgi dolu haberler alınacağına, İş hayatınızda başarıdan başarıya koşacağınıza delalet etmektedir.

Kahve falında bir yerde sıkışmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında bir yerde sıkıştığını görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında elini sıkıştırmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kalbi sıkışmak yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir