AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünel geçmek

Kahve falında tünel geçmek

Kahve falında tünel geçmek kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına, hem yıpranacağına, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tünel geçmek gördüyseniz:

  • Durumunuzu doğru değerlendirmeniz gerekiyor, rekabet ortamları sizi yavaşlatabilir.

Kahve falında dar tünelden geçmek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, ruhunu güzelleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek bütçesinin küçüleceğine, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar ve kazançlar getireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında trenle tünelden geçmek yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine, işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine delalettir.

Kahve falında tünellerden geçmek hayallerini gerçekleştireceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına tabir olunur.

Kahve falında tünelin içinden geçmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına alamet eder.

Kahve falında tünel geçmek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına, birikim yapılacağına işarettir.

Kahve falında tünele girip çıkmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir