AnaSayfa / Genel / Kahve falında tünelin içinden geçmek

Kahve falında tünelin içinden geçmek

Kahve falında tünelin içinden geçmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tünelin içinden geçmek gördüyseniz:

  • Belli aksilikler ya da ertelemeler amaçlarınıza ulaşmanızı zorlaştırabilir.

Kahve falında tünelin içinden geçmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tünellerden geçmek sıkıntıların büyüyeceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında dar tünelden geçmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sıhhat ve huzur bulacağına delalettir.

Kahve falında tünel geçmek hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dar bir tünelden geçmek çok üzücü olaylar yaşayacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında trenle tünelden geçmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine rivayet eder.

Kahve falında karanlık tünelden geçmek kafasındaki sorunları çözeceğine, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karanlık tünelde yürümek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir