AnaSayfa / Genel / Kahve falında dar kıyafet giymek

Kahve falında dar kıyafet giymek

Kahve falında dar kıyafet giymek hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yorgun ve hasta hissedeceğine, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına, aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dar kıyafet giymek gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Kahve falında dar kıyafet giymek büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında dar bir elbise giymek konuşmaz olacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında dar ceket giymek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dar etek giymek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, nimetin ve kazancın artacağına yorulur.

Kahve falında dar kot giymek hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında dar ayakkabı giymek hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında dar kazak giymek her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir